Om meg

Er det einaste lokalhistoriske tidsskriftet for heile Nord-Noreg. Skriftet kjem ut med 4 hefte om året. Det har stoff om nordnorsk historie, om folkeminne og tradisjon med meir. Bladstyrar er Vidkunn Eidnes.

mandag 16. januar 2012

Hva er viktig for Håløygminne fra 2012 og fremover ?

Vi som nå er styret i Håløygminne er opptatt av å ta tidskriftet videre inn i det 21 århundrede. Tidsskrifter behøver flere skribenter og et mer aktivt publikum. Styret har tanker om at den store økningen i fagfolk i de konsoliderte museene i Nord-Norge kan og bør aktivisere seg i Håløygminne.

Deter nå planer om ågjøre tidskriftet mer attraktivt ved å kunne tilby fagfellevurdering av artikler. Dette vil ha betydning for bidragsyterne. Fagfellevurderte publiserte artikler er blant annet et krav for å få godkjenning som Konservator NMF.

2 kommentarer:

  1. Hei og gratulerer med feiende fin blog! Kan dere skrive litt her om hvordan man bærer seg ad for å bli papirabonnent?

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei og takk for det Waasa. Kontakt

      Vidkunn Eidnes
      Skjærvegen 30,
      9404 Harstad

      77017521 / 41 50 96 08

      v.eidnes@frisurf.no

      Sjekk også våre nye nettsider på www.hminne.no der vil du finne en indeks over alle utgaver, bind og artikler gjennom tidende. Det finnes fortsatt en del eldre utgivelser på lager.

      Slett